مواد لازم :
میگو= به میزان دلخواه
گوجه فرنگی= 2 عدد
فلفل دلمه ای= 1 عدد
پیاز= 2 عدد
روغن مایع= 1 استکان
آبلیمو =1تا2 قاشق غذاخوری
زعفران و نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده نمک ، آبلیمو ، زغفران و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط نموده میگو ها را در مخلوط بدست آمده قرار مدهیم و مدت چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
پس از گذشت مدت معین میگوها را به سیخهای چوبی می کشیم و میان هر 2 میگو یکی درمیان قطعات نگینی شده گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار می دهیم.
مخلوطی را که میگو در آن قرار داشت در ظرف پیرکس مناسبی ریخته میگوهای سیخ شده را بروی آنها قرار می دهیم و در فر قرار می دهیم. پس از مدت زمان یک تا یک و نیم ساعت میگو شما آماده است . میتوانید آنها با نان یا برنج صرف نمایید.
نظرات شما عزیزان: